European Chess Club Cup 17 - 25 Окт Скопје - Македонија

Победници на
Европското Шаховско Клупско Првенство Скопје 2015


Ранг листа
од Европското Шаховско Клупско Првенство Скопје 2015


Погледнете ја Галеријата
од Свеченото Затварање на Европското Шаховско Клупско Првенство Скопје 2015


Разберете го процесот на размислување на еден велемајстор

- Изучете ги основните потези на пиунот
- Создадете оригинален репертуар на отварање
- Земете курс за разбирлив крај на играта

Повеќе од 50 тимови веќе се регистрираа и се подготвени да се за финале и победа на ECCC2015

Проверете ги тука!"

Официјални маици за Европскиот клупски куп во шах 2015

Нарачате официјални маички за Европскиот клупски куп во шах 2015. Изберете од нашата палета на бои и големини и пратете ни е-маил за да можеме да ја изработиме вашата маица

Вести & Случувања

Организатори

municipality of karpos gambit

Спонзори & Партнери

alg-store logo alg-store logo gorska logo nutrigroup logo chess24 logo